U bent hier: Nieuws

News

Troeven gaat voor duurzaamheid

Time2care, Vlaio en de Sociale Innovatie Fabriek slaan de handen in elkaar voor het verder onderzoek naar de verduurzaming van de gemeenschapmunt Troeven in Turnhout.

Partners in het project zijn de stad Turnhout, DE ARK (Sociale Huisveting), Hivset (school voor verpleegkundigen), Cirkant (organisatie die kwetsbare jongeren begeleidt), Joyn (commerciële loyaltysysteem), Muntuit (kenniscentrum gemeenschapsmunten) en Publiq (UiTpas).

Time2Care op transitiefestival!

Op dinsdag 7 oktober organiseert het Transitienetwerk Middenveld haar tweejaarlijkse Transitiefestival in de Vooruit te Gent.
Wil je zeker zijn van je plaats? Schrijf dan nog snel in via deze link.

Jongeren spelen hun troeven uit - persbericht

De Jongeren van Cirkant speelden hun troeven uit en overhandigden die op 7 augustus aan de directeur van Bobbejaanland om zo 50% korting te verdienen op hun ingangsticket. Resultaat: iedereen gewonnen!

Jongeren spelen hun troeven uit - persbericht

De Jongeren van Cirkant speelden hun troeven uit en overhandigden die op 7 augustus aan de directeur van Bobbejaanland om zo 50% korting te verdienen op hun ingangsticket. Resultaat: iedereen gewonnen! Lees het volledige persbericht via de link!

Time2care gaat vreemd

Time2care is niet alleen in Vlaanderen actief, maar werkt ook nauw samen met Nederlandse collega’s. In Bergen op Zoom en omgeving wordt een gelijkaardig initiatief uitgerold. Daar zetten enkele gemeenten, een rusthuis, de sociale woningbouwmaatschappij en een organisatie gelinkt aan de handelaars mee hun schouders onder de ontwikkeling van de gemeenschapsmunt.

Time2care is betrokken partij en zal in 2014 een congres in Vlaanderen organiseren.

Time2care in de Boerentoren

Time2care kan sedert 20 november gebruik maken van de prachtige Art Deco infrastructuur van de Boerentoren in Antwerpen. KBC stelt haar accommodatie ter beschikking van startende bedrijven en VikingCo kon KBC overtuigen van de innovatieve en dynamische kracht van onze coöperatie. Het uitzicht op de Schelde en de Kathedraal en het co-creatief gezelschap van andere innovatieve  ondernemers werkt inspirerend en onze aanwezigheid in Antwerpen geeft ons nieuwe mogelijkheden.

Subsidies Licalab

De Vlaamse Regering beslist om het Proeftuinplatform IWT-130076 met als titel “Licalab: Living & Care Lab” te subsidiëren in het kader van de oproep voor platformen voor de Proeftuin Zorginnovatieruimte Vlaanderen. De steunverlening aan het bijhorende proeftuinproject IWT 130080 met als titel “Time2care” werd positief beslist door het IWT op 18 april 2013. De totale subsidie bedraagt 235.707 euro

Complementaire muntkringen - opdracht gegund

De Vlaamse Regering gunde de opdracht ‘Ontwikkelen en uittesten van complementaire Muntkringen in Vlaanderen Perceel 1’ aan time2care cvba. Het pilootproject start op 18 april 2013 en eindigt op 17 april 2014.